Erbjudande
Retorit är den lilla retorikbyrån med den stora kompetensen. Retorit finns till för frilansare och företag i IT-sektorn, för att förbättra dialogen med kunder och inom team. Retorit är till för er som omfamnat samhällets rörelse och ser vikten av konstant förbättring. Oberoende av vilken roll du har, ger Retorit dig kommunikativa verktyg för att fixa buggarna i din dagliga kommunikation.
Vi säkerställer att du pratar samma språk som din kund, att konflikter hanteras varsamt och att du slipper ge för många gratistimmar på grund av försenade projekt.
Retorit vet att ditt behov varierar beroende på vilken kontext du verkar i och vilken roll du har på företaget, om du exempelvis är scrum master på ett medelstort företag eller om du är en frilansande utvecklare. Det kan göras särskilda anpassningar efter era enskilda behov. Klicka på ett erbjudande så får du se mer!
Effektiv kunddialog
Välfungerande team
Individuell coaching
Retorik 101
Trygg talare
Självcoaching
Retorit ger utbildning och coaching på både svenska och engelska. Tillsammans för vi dialog om insatsen görs digitalt eller fysiskt på plats.
Är du nyfiken på något av dessa erbjudanden, eller vill du plocka russinen ur kakan och sätta ihop ett specialanpassat upplägg för dig eller ditt företag? Säg hej och kontakta oss här!
arrow_upward